A fost odată ca niciodată

A fost odată ca niciodată ( ce început banal!) un grup de fete vesele. Vesele la propriu.

Ele mergeau împreună la şcoală, se sfătuiau în privinţa hainelor, stăteau împreună după-amiezele şi nu-şi făceau temele la matematică, copiau împreună. Chestii din astea utile de adolescente, cum ar fi jocuri cu tinerii titani http://www.xjocuri.com/jocuri-cu-tinerii-titani.html .

Eh, şi tot grupul ăsta de fete (plus înca enşpe mii) era îndrăgostit de un băiat. Un Făt-Frumos cu maşină (cum altfel? ), brunet, gelat, cu fund frumos şi bombat, cu bani, cu faimă etc. Era perfect, numai că fetele erau prea mici ca el să le bage în seamă. Erau nişte mucoase pentru el.

Aşa că ele s-au gândit să se facă remarcate. Îl stresau cu telefoane, îi aruncau ouă pe maşină, îi furau câinele şi îl alergau etc.

El se enerva dar nu prea rău că după aia i se mişca o şuviţă gelată şi era naşpa. Ţipa puţin la ele, ele chicoteau că le-a băgat în seamă şi totul se sfârşea cât de cât bine.

Faza proastă era ca tipul avea o gagică oficială, una mai mare decât ele. Cealaltă fază e că şi ea era cam proastă, nu ştia, fatăăă!, să se dea cu loţiune la plajă că a venit cu spatele jupuit. Îi curgeau straturile de piele şi ea umbla în maieuri fără spate. Se credea sexy şi cea mai tare că e iubita lui Făt-Frumos cu maşină.

Alinuş, o fată din grupul vesel nutrea sentimente ascunse. Ascunse de Simonici care a zis prima că Făt-Frumos era al ei, deci celelalte puteau să-şi ia ochii de la el. Ramonici îl cunoştea mai bine că era prieten cu fratele ei. Nu-i plăcea de el şi se amuza tare pe toate fazele cu grupul vesel şi cu el. Ei de mică i-a plăcut să vadă băeţii nervoşi. De aia şi azi se pricepe bine să dea cu bâta în baltă, să-i enerveze şi alte chestii dulci.

Într-o zi Alinuş a decis să ia atitudine. Adică, de ce să îi impună Simonici să nu se dea la Făt-Frumos cel gelat!? A căutat-o pe Ramonici şi au decis să-i scrie anonime gelatului. Ramonici le scria cu litere întortocheate ca să nu se prindă de la cine sunt şi îi lipea imagini din reviste pe foi, plus că le parfuma. Alinuş avea prea mari emoţii şi nu putea să scrie. Fetele făceau mişto de gagica lui oficială, dar făceau mişto şi de el. Îi scriau la expeditor: “taie plicul cu toporul şi afli cine-i expeditorul”. Cred că el le-a ascultat sfatul la un moment dat, la câte anonime a primit.

Tocmai de aia s-a şi prins că anonimele vin de la cineva din grupul vesel. Aşa că i-a spus faza fratelui lui Ramonici iar acesteia i s-au spart toate oalele în cap. Frăţiorul a pedepsit-o şi i-a zis să nu se mai dea la prietenii lui că e o mucoasă. Bleah, ei nici măcar nu-i plăcea de Făt-Frumos dar el aşa a crezut.

Anii au trecut, mucoasele au crescut, gagicile oficiale au disparut. În final toată generaţia gelată s-a prins că virgine au şanse să mai găsească doar în generaţia fetelor vesele. Aşa că s-au pus pe cucerit.

Se pare că Făt-Frumos a ajuns la sora cea mucoasă, Ramonici. Cea care nu l-a plăcut niciodată, chiar dacă fetele vesele ( plus alea triste) erau în limbă după el, iar el era brunet cum îi plac ei băieţii, avea fund frumos etc. A ieşit cu el până la urmă şi i se părea ciudat acest lucru. El era prieten cu fratele ei şi îi era interzis să umble cu astfel de Feţi-Frumoşi.

Ramonici nu era entuziasmată aşa că i-a spus să n-o mai caute, cum ştia că lui îi plac fetele sincere. Şi se gândea că din grupul fetelor vesele tocmai ea a ieşit cu el, ea care nu-l plăcea. L-ar fi cedat atunci lui Alinuş sau Simonici.

El este azi tot un Făt-Frumos gelat şi cu maşină scumpă dar pentru altă generaţie de mucoase. Când creşti te prinzi că Făt-Frumos vrea doar să ţi-o tragă. Dacă eşti deşteapă şi vrei mai mult decât atât nu te urci în maşină la Făt-Frumos. Dacă îţi place să fii veselă atunci totul începe cu o mână pe picior şi cu un zâmbet care promite.